Mit csináljak? Ki fog esni?
A délelőtt voltam gyökérkezelésen, meg is csinálták, betömték a lyukat,(nem mondom hogy szépen, mert elég gány)
és most az előbb láttam, hogy mintha mozogna az a fogam.
Nem nagyon csak egy kicsit.Megnéztem a többit is, érzésre azok is mozognak, de csak ennél a fogamnál itt elöl látom, hogy egy kicsit elmozdul a másik fogamtól.Sajnos olyan hülye voltam, hogy megijedtem a fájdalomtól és elhalasztottam a gyökérkezelés befejezését és elkezdett feketedni a fogam.Ki fog esni?És a feketedés megszüntethető?
Most akkor csak próbatömés van benne? Nem igazán értem.
Próbálj meg minél hamarabb visszamenni. Amúgy ha mozog a fogad akkor ott az ínyed a hibás, nem a fogad, de elképzelhető, hogy góc van a gyökerénél és amiatt az ínyed is emglazult.
Az ideiglenes tömés azért nem szép.
Ha tegnap voltál gyökérkezelésen akkor, hogy halaszthattad el a befejezést nem értem.
Saját érdekedben menj minél előbb vissza, főleg azért is mert problémád van.
Még tavaly kezdtem el, de elhalasztottam.Amúgy azt mondta az orvos, hogy eleget volt nyitva, zárjuk le és betömte.
Azt is mondta, hogy majd menjek vissza, de ne 1 év múlva.
Most akkor nem értem mit is akar?Mert semmi foggyökér félét nem szedett ki :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!