Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mik a tapasztalatok?

Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Holnap megyek szájsebészetre, kiműtik mind a 4 bölcsességfogam. Mire készüljek? Nagyon fájni fog utána? Hogy zajlik a műtét? Altatásból mikor kelek fel? Sportolni mennyi idő után lehet majd?
2010. ápr. 13. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Tapasztalatot én csak pénteken fogok szerezni a témában :( Nagyon nem várom... Amit már hallottam:

Úgy tudom, hogy 1-2 hétig kerülni kell a megerőltetést. Az altatásból elvileg rögtön kihoznak a műtét után. Ha túl leszel rajta leírod, hogy milyen volt?

2010. ápr. 13. 19:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy offolok, de kérdésem az: engedik a 4-et egyszerre? (én örülnék, ha alapban lehetne)

még visszanézek, mert nekem is lesznek gondjaim vele, bár nekem egy alapban nincs, 2 nem tud kinőni, mert max belenő a többi fogamban- fekszik, egy meg kijött de bénán, ferdén..

2010. ápr. 13. 19:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát túlestem rajta..Annyira nem vészes..Reggel mentem a kórházba, ott be kellett feküdnöm az osztályra, majd jöttek értem a műtősfiúk h akkor levisznek. A műtőbe kaptam a kezembe tűt, abba adtak vmi olyan cuccot amitől szédültem, majd az altatót. Utána arra emlékeszem h felkeltettek még a műtőbe, felvittek az osztályra. Eléggé bedagadt a fejem, meg annyira megfeszegették a számat, hogy körülöttem sebes lett. És ami nagyobb baj, hogy lett pár afta a számban, így ha a hegek nem is, de az nagyon fáj. De azon kívül nem nagy cucc, így visszagondolva..
2010. ápr. 18. 18:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Köszi a beszámolót!:)

Gyors gyógyulást kívánok neked:) egyszer lehet én is rászánom magam:)) kitartás! jobbulást!

2010. ápr. 21. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!