Nem túl magas ez az ár?
Figyelt kérdés
Feltették a fogszabályzómat, egy ív 120ezer volt. már ez is elég magas. de ezek után még képesek havonta a húzásoknál alkalmanként 5000-et elkérni. Ez reális ár? Azt hallottam van ahol a húzásért nem is kérnek pénzt. Ilyenkor, ha már ez a fogorvos feltette a fogszabályzót át lehet menni másikhoz, hogy az húzzon rajta?2010. ápr. 12. 18:58
1/8 anonim válasza:
Nem magánorvos csinálta neked véletlenül?
2/8 A kérdező kommentje:
de igen, magánfogorvos csinálta. De attól még át lehet menni simához, nem?
2010. ápr. 12. 19:20
3/8 anonim válasza:
átmehetsz simához de számolj azzal hogy elég bunkók lesznek hozzád. ha azt akarnád ne adj isten hogy ne legyen az esztékás dokid egy tapló (úgy húzza meg hogy csináljon is valamit, ne fájon, ne legyen kellemetlen stb) akkor ott is pénzt kell adnod -> ismertebb nevén hálapénz.
4/8 A kérdező kommentje:
jó de mondjuk adok neki hálapénznek ezer forintot minden húzásnál, akkor máris havi négyezret spóroltam..
2010. ápr. 12. 20:19
5/8 anonim válasza:
Nekem 150/fogsor volt a sima fém, plusz havonta nekem is 5000 az állítás, szóval nem magas az ár, tekintve, hogy magánorvos.
Amúgy átmehetsz, de nem szívesen és nem is nagyon vesznek át a dokik olyan beteget, aki már viseli az állandó készüléket. Ha mégis átveszik, akkor megkérik, hogy menjen el a régi dokijához, és kérjen tőle egy papírt, amin a beteg és az orvos is kijelenti, hogy a beteg saját kérésre a kezelés az adott orvosnál véget ért.
Nem tudom, szerintem elég ciki ilyet kérni, mert lényegében ez azt sugallja, hogy nem vagy elégett az orvossal, ami a te esetedben ha jól értelmezem nem így van, csak az árakat sokallod.
Miért nem tájékozódtál az árakról, mielőtt elkezdődik a kezelés? Nem értek volna ilyen kellemetlenségek.
6/8 anonim válasza:
Nekem a sima fém fogszabályzó 150 000 ft-ba került, a húzásokért 2000-et fizettem havonta. Magándokinál, és 18 év feletti vagyok. A kezelés előtt tájékozódni kellett volna az árakról. Én úgy vagyok ezzel, hogy ha a doki megfelel az elvárásaimnak (hozzám elég nagy türelem kell...) akkor inkább fizetek többet, mint hogy egy bunkó orvoshoz járjak, de megspóroljak vele pár ezrest. A fogorvosommal szerencsém volt, mindkettő dokim nagyon rendes (az egyik a fogszabis, a másik a sima), ráadásul ismerik is egymást (az egyik ajánlotta a másikat).
7/8 anonim válasza:
Nekem 55 ezer lesz a sima fém, és 4000 az állítás míg csak eflül van, aztán ha alul-felül lesz, akkor 5000. Persze magánnál :D Szerintem megéri. Normális orvosok a kulcsszó (:
8/8 A kérdező kommentje:
de neked csak 55 ezer volt, nekem perig 240ezer :S
2010. nov. 5. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!