Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehet anyajegy a szájban?

Lehet anyajegy a szájban?

Figyelt kérdés
Ma este fogmosáskor vettem észre, hogy jobb oldalon a legutolsó alsó fogam mellett belülről a számban a bőrömön van egy kis anyajegyszerű barna folt (pötty), ami eddig nem volt ott. Mi lehet ez? Lehet a szájban anyajegy? Esetleg lehet, hogy ráharaptam és emiatt egy vérhólyag keletkezhetett? Egyáltalán nem fáj és inkább barnás színű.
2016. jún. 13. 00:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha vérhólyagszerű, akkor lehet afta is, z pár napon belül elmúlik, öblögess Phlogosollal. Ha 12 hét után is ott van, akkor menj el fogorvoshoz.
2016. jún. 13. 07:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm kicsit megijedtem. Nem hiszem, hogy adta lehet, inkább ráharaphattam.
2016. jún. 13. 11:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Az előbb néztem meg, időközben el is tűnt, valószínűleg kifakadt.
2016. jún. 13. 14:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen többször, olyan lilás kis hólyag, van amikor pár óra alatt elmúlik. Lehet valamilyen ételre érzékenység talán, vagy afta, az is szokott lilás lenni.
2016. jún. 13. 16:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem nem lilás volt, hanem barna, ezért is ijedtem meg, fényben enyhe vörös színe volt, de inkább barna, szóval inkább vérhólyag, de azért köszönöm! :)
2016. jún. 13. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!