Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A paradontaxtol első pár...

A paradontaxtol első pár fogmosáskor létezhet, hogy jobban vérzik a fogíny?

Figyelt kérdés
Egy ideje már vérzik a fogínyem, próbáltam többször fogat mosni, hagyományos fogrémekkel, illetve a fogkövet is eltávolították róla, bár a doki azt mondta nem volt sok rajta. Pár napja vettem Paradontaxot is, azóta jobban vérzik az ínyem. A Paradontaxtól lehet, vagy csak magától romlott az állapota az ínyemnek?

2016. jún. 11. 23:22
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem ezt nem a fogkrem okozza. az elofordul , hogy valaki az izet nem birja elsore, es nehezkesen is szokja meg , de az altalad irt dolgot meg nem hallottam senkitol.
2016. jún. 11. 23:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Érdeklődj az ayurvéda fogmosás felől. Megszünnek a szájüreg problémáid.
2016. jún. 12. 05:43
 3/3 anonim ***** válasza:
A legpuhább fogkefével moss fogat, ilyen van Parodontaxban, és kezeld is valamilvel az ínyedet, pl Gengigel géllel, ez nagyon hatásos, nekem is rendbehozta az ínyemet.
2016. jún. 12. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!