Mindenkinél így van ez, vagy érdemes lenne megemlíteni a doktornak?
A helyzet az, hogy lassan 2 és fél éve vagyok fogszabályzós. Végre eljött a nagy nap, majdnem egy hét múlva leveszik. Csak van egy problémám. Az orvos azt mondja, hogy minden tökéletes, meg minden rendben van, én azonban nem így érzem: van egy kis rés a fogaim között, ami szerintem nem fog kevesebb mint egy hét alatt rendbejönni. Szerintetek szóljak neki, vagy hagyjam hogy végezze a dolgát? De ha nem szólok és ő leveszi, akkor utána még van esély arra, hogy valamilyen módon ezt tudja korrigálni?
Nagyon nagyon hálás lennék a válaszokért ugyanis eléggé izgatom magam emiatt.
18/L
Utolso, a leheto legrosszabb, ha res van a fogak kozt. Ilyenkor egy-egy fog viseli a terhelest ragas kozben, nem az egesz fogazat.
Szolj az orvosodnak es ne is enedd, hog! levegye?
Gondolom nem keveset fizettél érte, tök jogos, hogy szólj, ha valami nem tetszik. Ez is egy szolgáltatás, és ahogy nekem is megmondja a fodrászom, hogy "nem, nem kéne tovább vágni ezt a frufrut" úgy a fogorvos is lehet megmagyarázza, miért gondolja ezt tökéletesnek.
Az enyéim között is van egy icipici rés, de nem zavart sose, a fogszabit volt, hogy emiatt direkt tovább hagyták fent, de az a makacs fog csak nem ment odébb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!