Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Csiszot fognak kell fájni?

Csiszot fognak kell fájni?

Figyelt kérdés
csütörtökön csiszoltak le 6 fogamat! kedden kell mennem majd próbára!tegnap éjszaka majd meg örültem annyira fájt valamelyik! ami érdekes hogy nappal semmi bajom,estére és élyszaka fájnak! tölem az orvosom mindig megkérdezi hogy mikor szokott fájni a fogam! végül is a kérdésem az lenne hogy ha éjszaka vagy estétöl akkor mi külöbség és mit fognak csinálni vele?kezdek elkeseredni hogy gyökérkezelni kell és ezzel eltolódik a korona fölrakása!
2010. ápr. 12. 09:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem fáj tudtommal,legalábbis nekem nem fájt csak érzékeny volt a levegőre (:
2010. ápr. 12. 10:16
 2/5 anonim válasza:

Szia!

Neharagudj en inkabb kerdezni szeretnek toled!Az erdekelne hogy mennyire fajt neked ez a hat fog csiszolasa?Mert bizony en is ez elott allok es nagyon felek!Koszonom es tenleg bocs!

2010. ápr. 12. 22:17
 3/5 A kérdező kommentje:
szia! a csiszolás nem fájt inkább a 8 injekció! utánna volt kellemetlen mert meg sem tudtam szólalni ugy el volt zsibbadva az egész szám!!hideg melegre nagyon érzékeny lesz majd a fogad!
2010. ápr. 13. 10:06
 4/5 anonim ***** válasza:
valószinűleg gyökérkezelni kell a fogadat, érzékeny lehet, de annyira nem szabad fájnia. lehet h nagyon lecsiszolták és a fogideget is érinti a dolog.
2010. ápr. 13. 19:52
 5/5 anonim válasza:

Nekem 4-et csiszoltak, és igen fájt utánna, mivel nem gyökérkezelték...:S igy az ideszálak "kint voltak" és azok érzékenyek:S

De ez normális...

2010. ápr. 15. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!