Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől van? Nagyon fáj!

Mitől van? Nagyon fáj!

Figyelt kérdés
most nőnek a bölcsességfogaim, ami igy is sok kellemetlenséggel jár. de ma észrevettem reggel h a jobb alsó felett a foginy feldagadt, mostanra már annyira felvan dagadva h nem tudom összezárni a fogaimat. egyre nagyobb, egyre fájdalmassabb és már enni sem tudok, mert rágásnál akadályoz...mit tegyek(kérdőjel)..holnap az első legyen az orvos(kérdőjel). és az mit fog csinálni, kivágja ami fájni fog(kérdőjel)...nagyon félek a fogorvosoktól

2016. jún. 5. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:

inkabb a fogaszat, mint a bolcsesseg foggal valo szenvedes. lattam felnott embereket sirni fogaktol, te ne kerulj kozejuk! nyugi, barmilyen beavatkozas lesz, az is sokkal jobb lesz, mint a jelenlegi helyzeted!!! fordulj orvoshoz, kb arra szamithatsz, hogy ad egy erzestelenitot, majd egy picit enged az inyeden, hogy a fog ki tudjon bujni. ( nem fogja vszinu kihuzni!!)

a ferjemnek is ez volt, 5 napig rettentoe fajt a foga, erzestelenites utan egy kb 1 cmes vagast kapott az inyebe, ami megvaltas volt mar neki kb, pedig o is retteg a fogorvostol.

2016. jún. 5. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Ahogy az előző írja. A lényeg az, hogy a sok főtt étel miatt az állkapcsunk nem olyan fejlett, mint természettől lennie kéne, ezért van, akinél problémát jelent a bölcsességfog kinövése. Kis beavatkozással fogorvos vagy szájsebész tud segíteni.
2016. jún. 5. 19:52
 3/5 anonim válasza:
Mindenképp menj orvoshoz, csinál majd egy röntgenképet, és kiderül hogy mitől van begyulladva. Lehet hogy csak meg kell nyitni kicsit az ínyt, viszont ha be van ékelődve, akkor sajnos csak a műtét segíthet. Szerintem mindenki fél a fogorvostól, de próbálj arra gondolni, hogy segíteni fog rajtad! Majd írj, hogy mit mondott a doki.
2016. jún. 5. 21:35
 4/5 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm! valószinű csak holnap tudok menni dokihoz..muszály rászánnom magam :) majd irok ha végeztem ott
2016. jún. 6. 09:03
 5/5 A kérdező kommentje:
ja és azt elfelejtettem hogy este megnéztem, lejjebb ment, viszon láttam h van egy kis rés rajta szval sztem bemehetett alá a kaja vagy a lepedék és valószinű attól gyulladt be..de a doki majd megmondja biztosra :)
2016. jún. 6. 09:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!