A kereszt harapásra adnak fogszabályzót?
Szia! Nekem is keresztharapásom volt, kb. annyi idős lehettem mint te- engem az orvos küldött fogszabályzásra, és kaptam is.. éjszakai fogszabályzót, mivel voltak még tejfogaim, és segített.. hamar visszaálltak a fogaim a rendes helyükre..:) és egyáltalán nem volt kellemetlen, mondjuk az igaz hogyaz elején még szokatlan, de hamar meg lehet szokni- az anyagi részére nem tudok semmmit mondani. ez 4 éve volt és akkor még csak 2000 Ft volt, de gondolom mostanára már sokkal drágább-
jó tanács: még most menj el, mertha teljesen kifejlődik az állkapcsod akkor nagyon nehéz lesz már változtatni
se nem kellemetlen se nem drága :) az első párnappan biztosan furcsa lesz, de meglehet szokni. Nem bizos hogy a ta kereszharapásra adnak, mivel kétfajta keresztharapás van az egyiknél a fogak nem álnak jól a másiknál az álkapocs ( az utobbi a rosszab) de ha nagyonfélsz tőla akkor megnyugtatlak : lehet hyogy kivehetőset kap. És a fiúknak tetszenek a fogszabis lányokk ;) Itt vanpár dolog amivel terelni dudod a hangsulyt a fogszabidról:
-ne kösd össze a hajad!
-ne vesd sötétszinüre a szádat (ha egyáéltalán vesded)
-ha esetleg sminkeled magad akkor a szinek ne legyenek harsányak vagy vémesek esetleg nagyon csillogóak (persze a szájfény jöhet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!