Mitől lehet vérhólyag a számban?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs mitől alakult ki, eléggé fáj és kellemetlen. Tegnap vettem észre, miután megittam a relatív forró kávémat. Kinyomtam és sokkal jobb lett és már-már azt hittem, hogy teljesen elmúlt, de ma a relatív forró vacsilevesemnél, megint kiújult. Igaz, jelentősen kisebb, de ez nem feltétlen vigasztal.
Lehet, hogy leforráztam?
Eléggé félek, hogy valami komoly problémára utalhat :(
2016. jún. 4. 21:50
1/3 anonim válasza:
Lehet a forró ételtől, de pl afta is, ha van otthon Phlogosolod, akkor öblögess vele és pár nap alatt elmúlik. Kár volt nyomkodni, még elfertőződik, elmúlt volna magától is.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Én még a paradicsomra gyanakszom. Mostanában megint rákaptam, pedig néha aftám lesz tőle :(
Most amúgy ilyen fehér színű, nem véresedett be újra.
2016. jún. 5. 08:09
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt már véres aftám, 2 nap alatt elmúlt, Phlogosol a fájdalmat is csillapítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!