Fogak és Fogkő Kinek volt már fogkő eltávólitása?
Fogkő eltávólitás nekem olyanyira levan nőve az ínyemen a fogkő hogy félek eltávolitatni mert nem tudom hogy akkor nem e fog úgy hamarabb kíhulna a fogam mintha rajta hagyom. Mármint az a kérdésem hogy ha én eltávólitom a fogkő vet akkor az ínyem is vissza "nő" a fogamra ?
Lehet h. értelmetlennek hangzik de akinek volt hasonlóan rósz a fogkő miatt az kérem írjon .
A fogkövet a fogorvos távolítja el a fogaidról. Félévente, évente érdemes leszedetni, hogy ne rakódjon túl sok rá. A fogaid maximum akkor fognak kihullani, ha ezt a problémát nem kezeled. A fogkő árt a fogaidnak. [link]
Ha budapesti, vagy Budapest környéki lakos vagy, rendelkezel érvényes egészségbiztosítással, akkor ajánlom a Szentkirály utcai fogászati klinikát, ahol a TB-d ellenében kapsz ellátást ingyenesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!