Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fáj az egyik fogam. Nem tudom...

Fáj az egyik fogam. Nem tudom mitől, most kezdett, és csak akkor ha hozzáérek és nyomást gyakorlok rá. El fog magától múlni vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés
Még sosem fájt a fogam, igaz, ez a fog pont rossz helyen van.
2010. ápr. 10. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Menj el fogorvoshoz.

Egyébként elmúlik velem is ez volt múlthéten..

Kb 2 nap..

2010. ápr. 10. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valaki másnak elmúlt, semmi okod azt gondolni, hogy neked is elmúlik. Már csak azért sem, mert a fájdalomnak sok oka lehet, és lehet, hogy neked egészen más bajod van. Menj orvoshoz, amúgy is illik évente kétszer ellenőriztetni magad.
2010. ápr. 10. 22:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Addig menj el fogorvoshoz, amíg csak ingerre fáj, mert az azt jelenti, hogy még nem érte el a szuvasodás a dentint, szóval gyökérkezelés nélkül megúszhatod. Ez javulni nem fog, persze lehet, hogy elmúlik de idvővel visszajön és csak még rosszabb lesz.
2010. ápr. 10. 23:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha nem látszik rajta semmi, akár fogbél gyulladás/elhalás is lehet. Jellemző ha nem látszik semmi a fog felületén, nyomásra érzékeny stb, stb.

Nézz utána : Fogbél betegségek

És aztán ha a leírás egyezik a tünetekkel fordulj fogorvoshoz. Ki idegelés, vagy antibiotikumos kezelés ami a fogbélben lévő baktériumoktól megszabadítja a fogakat gyökérkezelés után. (Fogorvosnak tanuló)

2010. ápr. 12. 20:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 12. 20:52
 6/6 krissztinna válasza:
Mosss fogat rendszeresen..nekem bevált...
2010. aug. 10. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!