Fekete anyajegyszerű pont a számban, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Ahogy kinyitom a számat, a bal oldalsó részen kb. középmagasságban egy kis fekete pont van, olyan mint egy apró anyajegy. Ez minek a tünete lehet? Eddig nem volt ott... 22 éves fiú vagyok.2016. máj. 28. 10:00
1/9 A kérdező kommentje:
Megpiszkáltam kicsit és lejött az a fekete valami, most pedig ilyen vöröses de eltérő színű mint a szám meg mintha egy kis apró lyukat hagyott volna
2016. máj. 28. 10:02
2/9 anonim válasza:
Nem haraptál rá véletlenül? Mert szerintem véraláfutás volt amit te kiszedtél meg alvadt vér.
3/9 A kérdező kommentje:
Az a baj nemnagyon vettem észre hogy megharaptam volna, de kitudja, lehet csak nem éreztem :S Remélem csak ennyi...
2016. máj. 28. 11:34
4/9 anonim válasza:
mi van vele azóta? pont most találtam én is egy ilyet
5/9 A kérdező kommentje:
Semmi, elűnt, már a helye sincs ott. Azt javaslom, te is várj egy hetet, addig fölösleges pánikolni (és utána sem kell, max. megnézeted valahol).
2016. jún. 14. 12:00
6/9 anonim válasza:
Régi kérdés de nekem is volt ilyen. Azt hittem bogár vagy nem tudom😂 ma is előjött egy bal felől de nagyon kicsi
7/9 anonim válasza:
Nekem megint elő jött fogalmam sincs mi az félelmetes
8/9 anonim válasza:
Most kicsit megnyugtattatok srácok, de elég ilyesztő ez basszus. Nekem jobb oldalt pont középen jelent meg nemrég. Egy hete még biztos nem volt ott, most vettem észre. Remélem azóta jól vagytok és hogy nekem sincs komolyabb bajom!😬
9/9 anonim válasza:
Nekem is ma lett, de remélem nektek is minden gond nélkül elmúlt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!