Fogorvosok vagy aki ért hozzá! Mit lehetne csinálni a fogaimmal? 23/l
Korábban egy baleset miatt letört egy darab mindkét első fogamból mellette pedig az a kettő kiskoromba nem nőtt ki. Nagyon zavar már régóta meg szeretném csináltatni csak gondolom elég drága lenne. Nem merek mosolyogni szégyellem és emiatt nincs elég önbizalmam.
Mennyibe kerülne ha megcsináltatnám?
Képet privátba küldök ha írtok kort lakhelyt!
talán azért, mert magánklinikára járok, nem a sarki körzeti henteshez, aki azt nem tudta megállapítani, hogy vannak töméseim, amikor egyszer ellátogattam hozzá, egy ínygyulladással
amúgy a 20+25 ezerben benne volt a röntgen, a szájhigiéniai kezelés és a CT?
Akkor meg miről beszélünk...a legdrágábbat választod, és ettől függetlenül nem is feltétlenül a legjobb. felénk van magán doki is, aki baromi drága de megsem közelíti egy magán klinika árait.
Én mint mondtam hallgatókkal csináltatom a fogam, jobb mint bármi egy kivétellel, hogy lassú, de pont emiatt annyira precízek, és ingyenes a röntgen meg ilyesmi aztán végképp, egyedül az anyagot kell kifizetned, de töméseknél azt sem, csak korona, csap stb.
tévedsz, messze nem a legdrágább, sőt az egyik legolcsóbb magán fogászat Budapesten, és 70 km-ről járok oda nem véletlenül ;)
amúgy mennyi idő volt, mg kész lett az implantod?
"Utánanéztem az implantátum áraknak. 20 a befúrás, 25 a korona rá, foganként." WTF?
akkor maradjunk annyiban, hogy 1 implant 1/4 millió alatt nincs meg sehol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!