Azt mondják, hogy feszít, bedagad... Nekem már kb. fél éve néha elkezd alul bal oldalt fájni. Nem is fáj, hanem mintha bizseregne, és érzékeny. De ennyi, semmi több, nem is látszik, hogy kibújna, talán kicsit keményebb ott az ínyem, mint máshol. Nem kibírhatatlan a dolog, bár azért nem is olyan kellemes. Ez a bölcsességfogam lenne?
2010. ápr. 9. 23:53
1/9 anonim válasza:
Én meg se éreztem amikor nőtt. Csütörtökön szedték ki az utolsó 2-t...
2010. ápr. 10. 00:23
2/9 anonim válasza:
Nekem már három kinn van, a legutóbbi kicsit viszketett (mármint az ínyem), de semmi gondom nem volt, nem is húzták ki egyiket sem.
Ami zavaró volt, hogy nem tudtam elképzelni sem, hogyan fog még egy beférni a számba :D
de ez is megoldódott.
És igen, lehet a bölcsességfogad. Ez lesz az első? :)
HÁny éves vagy?
2010. ápr. 10. 00:46
3/9 anonim válasza:
én 16 éves vagyok és 3 bölcsesség fogam már kinőtt abból egyet húztak ki semmit nem éreztem mikor kinőtt néha kicsit ilyen kellemetlen volt de semmi több...
2010. ápr. 10. 21:39
4/9 anonim válasza:
ja és mellesleg fél évente járok ellenőriztetni a fogaim...(3. voltam)
2010. ápr. 10. 21:40
5/9 anonim válasza:
Attól függ, merre nő. Nekem pl. szerencsémre többé-kevésbé szabályosak, így nem kínoztak nagyon, leszámítva az időnkénti gyulladást, ami olyan, mint egy torokgyulladás. Másoknak azonban oldalra, előre vagy hátrafelé nő, és rengeteg szenvedést tud okozni.
2010. ápr. 10. 22:23
6/9 anonim válasza:
Nekem ilyen fura zavaró érzés volt:D nem fájt, csak igy feszült... fura:D de elviselhető:)
amugy nem mindenkinek egyforma:);)
2010. ápr. 15. 14:40
7/9 anonim válasza:
Nekem most nő, este 9kor két gyógyszer elaludtam... 2 után felkeltem. Kamillás öblögetés...Még egy gyógyszer. Az is fáj ha ki akarom nyitni a számat.... Most negyed 4 van, és itt a gyakori kérdéseken a bölcsesség fogas kérdéseket böngészem... Szerinted???!!!
2010. szept. 25. 03:16
8/9 anonim válasza:
az enyém pont most nő, de hihetetlenül lassan. kb másfél hónapja arra lettem figyelmes, hogy bal oldalon fölül, kicsit fájdalmas, amikor fogat mosok. ezután legalább két és fél hét telt el, mire kibújt egy kis része. szerencsére most is csak akkor fáj egy egészen kicsit, amikor fogat mosok, amúgy nem. bár ez még csak az első bölcsességfogam, ennek is csak a negyede van kinn... azt hiszem, eltart még egy darabig, mire teljesen kinő. de mint mondtam, szerencsére nekem egyáltalán nem fáj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!