Melyik a legjobb elektromos fogkefe? Tapasztalatok?
Egy cipőben járunk, nekem is volt anno ilyen pár ezres elektromos fogkefém és annyira gagyi volt,h. visszaváltottam manuálisra. Viszont a manuálisat nagyon kevésnek érzem és hamar szét megy a sörtéje. Tehát én is vásárlás előtt állok vagyis már megvan a kiszemelt, úton van hozzám. Oral-B Pro 2500 vagy 6000, Philips Sonicare EasyClean-ben gondolkodj ezek nagyon jó kütyük,ha gondolod keress rá, külföldi oldalakon nagyon dicsérik. Viszont az Oral-B Professional Care 3000-et semmikép ne vegyél (annál már az olcsóbb kategóriásokkal is jobban jársz), nem időt álló, sokan panaszkodnak az aksijára,ill. h. rozsdásodik..= pénz kidobás!
Remélem sikerrel jársz és legalább akkora örömödet fogod lelni az új fogkefédben,mint én! :))
Én is már döntöttem és az Oral-B Pro 6000 lesz az :) A jövőhéten rendelem meg,nagyon várom már :)
Azért majd írd meg,hogy a tiéd milyen :)
Az ultrahangos megint egy másik árkategória, itt pedig max. 30-ról volt szó.
Mellesleg nekem nagyon bevált az Oral-B Pro 2500. Látványosan jobban tisztít, mint egy manuális, az aksija is nagyon jól bírja, utazáshoz praktikus a műanyag tokja..nem tudok róla rosszat mondani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!