Törött első fog, mik a lehetőségek?
Sziasztok, volt egy kisebb lyuk a két középső fogam között, ami mostanra nagyobb lett és az előbb pár perce miatta középen a két fog kettétört. :(((
Fájni nem fáj és melegre/hidegre nem érzékeny, csak néha enyhe bizsergést érzek. Az így sincsen begyulladva. Mindez rendszeres fogmosás mellett. Hogyan lehetne megmenteni a fogakat ?
Jelenleg 1 fillérem sincs és tudom, hogy a tömés SZTK-ban ingyenes, de az ilyet lehet egyáltalán még tömni ? Egy függőleges lyuk van a fogban, ami immáron alulról nyitott. :(
Tud esetleg valaki egy megbízható fogorvost Bp-n/Pest megyében, aki ilyen sürgősebb eseteket vállal részletfizetésre, adott esetben előleg nélkül ? Előre is köszönök minden választ !
Szia! Nekem van egy nagyon jó fogorvosom, de viszonylag drága, magánfogorvos, 30valahány éves férfi, de nagyon kedves, viszont azt nem tudom, hogy részletben lehet-e nála fizetni. :S
11. kerületben van, ha érdekel, küldj privit, és megírom a számát! :)
Lehetne normális válaszokat is írni..:S
Kérdező:Sztem tudakold meg,pl vannak a nők lapja cafe-n ilyen orvos válaszol rlszek,ott kérdezhetnél tőlük,hogy mit tegyél.De sztem ha elmész az SZTK-ba biztos csinálnak vele valamit,legalább addig amíg normális helyre nem tudsz eljutni.Beecsetelik neked,vagy nemtudom ilyenkor mit lehetne tenni.Reméelm sikerül valamit tenned:)Üdv.
szia:)
biztosan tudnak vele csinálni valamit, kipótolják (másképp mondva felépítik) és olyan lesz, mint újkorában:)
max. ha ingyenesen csináltatod, akkor ha nem tetszik az eredmény, később elmész egy profi fogorvoshoz és szépre megcsinálja:)
szóval ne keseredj el:)
itt nézelődhetsz részletfizetéssel kapcsoltban:
sok sikert:)
Függ a lyuk méretétől. Az SZTK-ban valóban ingyenes a tömés, de ha csapot és koronát raknak rá az már nem. Kihuzatni meg ne hagyd!
Részletfizetés szerintem sehol sincs, max. ha ilyen fogorvosi hitelt veszel fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!