Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől öklendezek a fogorvosnál...

Mitől öklendezek a fogorvosnál? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy olyan problémám hogy csak nagyon rövid ideig tudom nyitva tartani a szám, mert öklendezek ha nem csukhatom be és emiatt nem járok fogorvoshoz egy ideje... A rágófogaim közül 2 elkezdett romlani de hiába fogok elmeni hogy tömje be, a tömés ki fog esni mivel be "kell" hogy csukjam a szám és nyál fog menni a lyukba,éshát úgy nem lehet rendesen megxsinálni. Ha van valami ropi vagy cukor a számban akkor minden rendben, de a fogásznál ugye nem lehet eszegetni... A kérdésem az lenne hogy mitől öklendezek áladóan?Az idegességtől? vagy mitől? Van ittt valaki akinek ilyen problémája van? Előre is köszönöm a válasszokat!! F/14
2010. ápr. 8. 16:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Van olyan fogászat, ahol leszedálnak, de van olyan is ahol altatnak, szerintem keress rá ezekre, és ilyen helyre menj. Ha nekem neadjisten el kéne mennem fogorvoshoz, én is ilyen helyre mennék, mert én akkor kezdek el öklendezni, ha bárki belenyúl a számba (spatula orvosnál, stb), plusz rettegek a fogorvostól:D Szóval nálad is lehet, hogy az idegesség jele.
2010. ápr. 8. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:
érzékeny a gigád. amikor nagyra van tárva a szád, automata az a gondolat ugrik be, h most akármi lemehetne a torkodon, akármi nagy, és védekezőreflexből öklendezel. nemnagyon lehet ellen tenni.
2010. ápr. 8. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:

szia:)

ne is mondd, nálam is ez a probléma van:S

szóval nem vagy egyedül nyugi:)

igazából nem tudom mitől lehet, de szerintem az idegességtől biztosan:)

jaaa és nekem máskor azt mondta a fogdoki, hogy ne a számon, hanem az orromon vegyem a levegőt és akkor nem lesz gond:)

mondjuk van benne valami:)

próbáld magad megnyugtatni mikor fogdokihoz mész, úgy menj oda, hogy "nem lesz semmi baj", gondolj arra, hogy ha végzel mennyire jó lesz:)

és ne is gondolj arra, hogy nyitva van a szád, hanem pl. nézelődj addig, vagy álmodozz, bármi:)

hallgasd a zenét, persze ha van ott rádió:)

remélem segítettem:)

2010. ápr. 8. 18:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Az én számban sem jó ha turkálnak :D az még egy plussz... nem elég hogy úgy öklendezek ha nyitva van a szám meg még turkálnakis benne.. ááááá :D
2010. ápr. 8. 21:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2010. ápr. 8. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Garatérzékenységed van. Nekem is. A fogdokimmal az a koncepció, ha én éppen öklendezni készülök akkor felemelem a bal mutatóujjam és leáll:D
2010. ápr. 9. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!