Miért nem múlik el a gyulladás?
Figyelt kérdés
Körülbelül másfél éve kiesett a tömésem, utána begyulladt a fogam. Néha elmúlt, néha előjött, akkor iszonyatosan fájt. Nemrég rávettem magam, hogy elmenjek dokihoz, gyökérkezelte, majd betömte. A röntgenfelvételen gyulladás látszódott, 5 napig Dalacint kellett szednem, aztán azt hittem a gyulladás elmúlt, de mostanában érzékeny a fogam, úgy érzem, mintha "nagy" lenne, az ínyem feldagad, és ha ráharapok fáj. Általában egy két nap alatt elmúlik, de szinte minden reggelre feldagad, de felkelés után pár percre lelappad. Pár hét múlva tudok menni dokihoz, addig mit csináljak? Miért nem múlik el a gyulladás? (közben többször szedtem Dalacint, de sosem múlt el tőle teljesen, csak ideiglenesen enyhítette).2016. máj. 3. 20:49
1/2 anonim válasza:
Te magad nem hiszem, hogy érdemben tudnál valamit kezdeni vele. Szerintem csak az orvos tudja helyre hozni, gondolom kapsz gyógyszeres tömést. Addig is ecseteld gingisolplus-al az gyulladás csökkentő meg érzéstelenít is kicsit. Esetleg még szedhetsz rá cataflamot. De igazából hosszú távon nem jó, hogy mindig gyógyszert szedsz főleg dalacint. Mindenképpen menj vissza az orvoshoz akkor is ha ideig óráig enyhül a probléma. Jobbulást. :)
2/2 anonim válasza:
Ne várj pár hetet, mert terjed a gyulladás, lehet ki kell venni a tömést és még tisztítani a gyökeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!