Kis lyuk a fogon, ti mit gondoltok erről? Többi lent.
Figyelt kérdés
Voltam nemrég fogorvosnál mert két-két kis lyukacskát találtam két rágófogamon alul. Nem nagyok a lyukak, de pl. egy kivimag elfér benne, bele is szokott akadni elég gyakran. Viszont azt mondta nem tömi be, mert ez nem rossz fog, hanem azért van mert túl sok savas ételt fogyasztok, és ezen változtatni kéne mert egy idő után a többi fogam is ilyen lehet. Javasolt fogkrémet és ennyi. Nektek mi a véleményetek erről? Mert én úgy gondolom ha betömné akkor kisebb lenne az esélye a fogamnak a tovább romlásra.2016. ápr. 28. 15:29
1/3 Bella131313 válasza:
Nekem az a véleményem, hogy az a lyukas fog nem fog meggyógyulni akkor sem ha kevesebb savas ételet eszel. A lyuk ugyan úgy ott marad, de az idő mulássával csak romlani fog és egyre nagyobb lesz a lyuk a fogon. Szerintem ne várd meg, hogy akkora legyen a fogon a lyuk, hogy ne lehessen betömni hanem ki kell húzni. Mert a húzás az fáj!
2/3 anonim válasza:
Menj el másik orvoshoz is és kérd ki a véleményét, hogy ő mit mond.
3/3 anonim válasza:
Hidegre, melegre érzékenynek kellene lennie. SZTK-ba voltál? 10000-ből megvan a fényre kötő tömés is, irány egy magándoki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!