Normális, ha fogselymezés közben fáj a fogam?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az egyik fogközben fájdalmat érzek fogselymezés közben. Alapból nem fáj és ha ráharapok akkor sem, viszont elég szűk a hely, ezért nehezen tudom behelyezni a fogselymet. Okozhatja ez a fájdalmat? Volt már valakinek hasonló tapasztalata?2016. ápr. 26. 21:27
1/2 anonim válasza:
Lehet, hgoy rosszul csinálod,én pl mikor elkezdtem fogselymezni az elején folyton felsértettem az ínyemet, vérzett fájt, stb, azóta belejöttem... De az is lehet, hogy lyukas ott valamelyik fogad (nekem pl elég szorosak a fogaim ezért könnyen szuvasodnak)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. Én is gondoltam erre, hogy rosszul csinálom, de tényleg annyira szűk a hely, hogy nem nagyon van lehetőségem máshogy csinálni. Akkor érzem a fájdalmat, amikor éppen "bepattan" a fogselyem a fogtövekhez.
2016. ápr. 26. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!