Most volt gyökérkezelésem, ami nem fájt egy kicsit sem. Azonban csak 3 nap múlva lesz lezárva a fog, addig vatta gombóc van benne. Miért nem lett lezárva? Mi lesz ha kiesik a vatta?
Figyelt kérdés
azt mondta a doki hogy az idegeket kiszedte a csatornából. akkor miért nem lehetett lezárni?2016. ápr. 21. 17:56
1/12 anonim válasza:
Ilyenkor megvárják, hogy elmúljon az érzéstelenítés hatása, és még 1-2 napot, hogy kiderüljön tényleg nem fáj már. Ha gyulladt is volt, akkor még ürülnie is kell, gondolom ezek miatt nem zárta le véglegesen.
2/12 anonim válasza:
mert hagyni kell tisztulni. nem lesz probléma, hogyha kiesik a vatta, csak ne rágj nagyon rajta és tartsd tisztán.
nekem 2 hétig volt kifúrva így a fogam, mert csonthártyagyulladást kaptam, az alatt meg hozzáérni nem lehetett, nemhogy betömni.
3/12 A kérdező kommentje:
jézus, neked sikerólt összehozni :D jó nekem is nagyon fájt a fogam, olyan 4 óra telt el az érzéstelenítő badása óta és még nem érzem a fél arcom. akkor ezek szerint még lehet hogy visszatér a fájdalom még akkor is ha kiszedték az idegeket? hogy tisztítsam?
2016. ápr. 21. 18:06
4/12 anonim válasza:
Azért nem zárják le hogy tudjon ürülni pl. a genny.
Körzeti csinálta?
Mennyire fájt?
Nekem kettőt kiidegeltek ami már el volt halva, abszolut nem éreztem, pedig nem kaptam semmi érzéstelenítőt.
Viszont lesz ami még él, félek nagyon.
5/12 anonim válasza:
nem, nem állami. magán. meg is volt az ára. majdnem 50.000 de megéri hogy ne fájjon...
6/12 A kérdező kommentje:
uh bocsi. rossz account.
2016. ápr. 21. 18:48
7/12 anonim válasza:
Háát azért magántól elvárható lenne, hogy tájékoztasson miért vattát tett bele.
Mi került 50.000.be?
8/12 A kérdező kommentje:
volt fogkő eltávolítás is. lehet mondta de nem figyeltem, szerintem már menni akartam minél előbb....
2016. ápr. 21. 20:15
9/12 anonim válasza:
Bakker az akkor is sok szerintem.
10/12 A kérdező kommentje:
nézd, nem olcsó, de voltam olcsó helyen ahol ezt a fogamat egy évvel ezelőtt fúrták. 2 nagy injekciót kaptam és mégis rohadtul fájt. itt gyak semmit nem éreztem pedig még gyökeret is kezeltek.... szerintem megérte hogy ne fájjon..
2016. ápr. 21. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!