Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek 3 év fogszabályzó...

Szerintetek 3 év fogszabályzó viselés után még helyreállhatnak a fogaim? (Bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Nem sokat változtak azóta mióta 3 éve felrakták.Ez mondjuk,lehet attól is,hogy sokszor levettem,nem hordtam,fontosabb helyekre ha mentem,szégyeltam azzal mutatkozni,ezért inkább kivettem.Persze,mióta jobban használom azóta kezdenek változni,de félek,hogy még nagyon sokáig kell hordjam,és még akkorse fognak véglegesen helyreállni :S

Szerintetek?

L/13

2010. ápr. 6. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:

örülj hogy van!!! nekem is kéne de perpillanat nem engedhetjük meg magunknak

hord bátran

L/15

2010. ápr. 6. 21:50
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. ápr. 7. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem simán. Húgomnak 2 évig volt éjszakai (~10 éves volt ő akkor), de alig használta. 15 éves korában kapott állandót, 2-3 évig hordta és teljesen szabályosak lettek a fogai. Ha mostantól rendesen hordod, akkor szerintem nem lesz semmi gond.
2010. ápr. 19. 19:28
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm.mostanában már nem szedem ki-s-be csakúgy.:)
2010. ápr. 20. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!