Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan tudnak kiszedni egy az...

Hogyan tudnak kiszedni egy az íny magasságában letört fogat?

Figyelt kérdés

Ehhez már szájsebészeti beavatkozás kell?

Elősegíti a dolgot ha a mellette lévő fog hiányzik?

2016. ápr. 15. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Elulso fog vagy rago?
2016. ápr. 15. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Több tényezőtől függ. Nekem nemrég húztak ki egy csonkig letört őrlőt, szájsebészeti beavatkozás nélkül. Ha szerencséd van neked is ki tudják szedni fogóval, de reszelni/fogászati emelőzni biztos fognak, ami elég kellemetlen.
2016. ápr. 15. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ki tudják szedni műtét nélkül, de lehet, hogy nem... Nekem volt egy rossz fogam, amiből egy jó nagy darab le is törött (szintén az ínyig) és nem lehetett már vele mit kezdeni ezért ki kellett szedni. Viszont az orvos azt mondta, hogy nem meri kihúzni mert ha betörik vagy szétroppan az a maradék pici darab is, akkor sokkal nehezebb lenne kiszedni, úgyhogy műtötte. Azt mondta, hogy ilyen esetekben mindenkinek inkább ezt ajánlja mint a húzást. Amúgy ez egy pici beavatkozás, úgyhogy nem kell tőle tartani.
2016. ápr. 15. 22:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Elülső fog.
2016. ápr. 15. 22:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem simán kiszedte a fogorvos.
2016. ápr. 16. 08:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ki tudta venni. Az ínyt picit tudja tolni lefelé és már meg tudja fogni.
2016. ápr. 16. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!