Lehet valami következmenye? Sajnos csak igy birom elviselni a fajdalmat.
Nem értem, hogy ha elviselhetetlen a fájdalmad, akkor miért nem mész el egy fogorvoshoz, aki 5 perc alatt megoldja és nem fáj többet.
Van egy halom ügyelet, sőt éjszakai fogászat is van. Azt is kétlem, hogy csak a Szentkirályi utcában van éjjel fogorvos...
A Cataflam Dolo 25 mg diklofenákot tartalmaz. Ebből 5 db az 125 mg.
Nekem amikor a lábammal volt probléma, egy héten át napi 2-szer egy Voltaren tablettát írt a doki, ami 2×75 mg diklofenákot tartalmaz. Azaz 150-et egy nap.
Szóval ettől, ilyen rövid távon bajod nem lesz.
Viszont a harmatgyenge Advilt feleslegesen veszed be, ilyen jellegű fájdalmakra annyit ér, mint halottnak a beöntés. (Delacilinről meg még nem hallottam.)
Az Algopyron sem kifejezetten erre való.
A Demalgon fogfájáscsillapító, de úgymond a fog belsejének a fájására, nem a külső íny- és hasonló jellegű fájdalmakra.
Bajod ennyitől nem lesz, de ne terheld feleslegesen a szervezetedet! Fogínyfájásra csak a cataflamot szedd, napi 5 a 25 mg-os kiszerelésből nem fog problémát okozni.
Mellette kamillás vízzel öblögess, meg természetesen napi 3-szor moss fogat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!