Mire számítsak?
Figyelt kérdés
Mindenféle behatásra elkezd fájni a fogam, főleg a hidegre, de a rágástól, kajamaradéktól, fogmosástól is. Nem igazán látok rajta lyukat, inkább a tövénél van elszíneződve. Még sosem kezelték a fogam, ezért kérdezem, hogy mire számíthatok az orvosnál? Hogy fog így egyáltalán megvizsgálni? Ki kell majd bírnom a fájdalmat, vagy azonnal érzéstelenít?2016. ápr. 4. 02:49
1/4 TEAM PYRO válasza:
Hátki fogják fúrni a fogad ha nem ad rá érzéstelenítot akkor meg fogsz "bolondulni" az kegyetlenul fáj,Nekem mikor kifúrták nem adtak érzéstelenítot a számat nem tudtam becsukni ugy fájt.De szerintem csak megvizsgál ha más baj nincs a fogaddal akor mehetsz haza :) Bár lehet az is hogy felvágják az ínyedet hogy ott lesz valami probléma.De az orvos tobbbet fog mondani.
2/4 anonim válasza:
Úristen, nem olvastam meg ekkora baromságot.
Az orvos tudni fogja mit kell csinálni. Megnézi, hogy különböző ingerekre, hogy reagál. Kopogtatás, hideg spray. Semmi extra. De elképzelhető, hogy nem kínoz így kihagyja a hideg sprayt, ha tenyleg annyira érzékeny. Szerintem gyökérkezelés lesz a vége. Majd írd meg mi volt!
3/4 anonim válasza:
Lehet gyökérkezelni kell, de az is lehet, hogy csak fogérzékenység. Nekem volt egy ilyen fogam, fognyaki ,kopás volt, kaptam egy injekciót, betömték és tett rá a fogorvos valamilyen lakkot, utána már nem volt érzékeny hidegre. Egyáltalán nem fájt a kezelés.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát elég érzékeny, nem is tudok azon az oldalon enni. Vagyis tudnék de inkább nem kínzom magam. Ha nem piszkálom akkor nem fáj. Amúgy fogszabályzásra is szükségem lesz, lehetséges, hogy inkább ezt húzza majd ki, mint az egészséges bölcsességfogaim, amik eltolták a többi fogam? Vagy kettőnek nincs köze egymáshoz?
Ma kérek időpontot, majd meglátjuk mi lesz.
2016. ápr. 4. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!