Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökérkezelés, van olyan hogy...

Gyökérkezelés, van olyan hogy nem sikerül?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Gyökér kezelik a fogam és hetente kell visszajárni, de már lassan 4 hete csinálják, és nem igazán tudja betömni mert jön ki belőle a sok baktérium meg vér amikor átmossa valami gyógyszerrel. És mindig csak vattát ad. Attól félek, hogy kifogja húzni. Ez lehetséges, mikor fogja feladni az orvos?

2016. ápr. 1. 09:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Van sajnos, hogy nem lehet az adott fogat gyökérkezelni, de ritka és 4hét még nem sok idő.

Nekem a felnyitás után 3 hétig volt benne a gyógytömés. Ha neked így betömné most gyógytöméssel bennragadna a genny és rontana a helyzeten, jobb esetben fáj, rossz esetben elindul valamerre a gyulladás. Addig csinálja amíg végül nem jön semmi belőle és kitisztul, akkor tömhető. Ez időigényes.

2016. ápr. 1. 13:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan fogam amit sokáig kezeltek, végül kihúzták.
2016. ápr. 1. 14:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, ez előfordul hogy sokáig tart a kezelés, nekem volt olyan amit 4 hónapig kezeltek. Végül betömték. Hogy mikor adja fel az orvos. ezt tőle kell megkérdezni.
2016. ápr. 2. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!