Ha letört egy fél rágofogam igy egy hatalmas rés van két fog között, azt nem pótolnia kéne a fogorvosnak, ahelyett hogy betöm egy pici lyukat, a nagy "űr" meg marad?
Törött fogat nem szabad azonnal felépíteni, mert lehet hogy a gyökér vagy az állcsont is sérült. 6 hétig pihentetni kell, ha mozog is akkor meg ez időre fixálni sínnel.
Az íny alatti sérüléstől függően nem garantált hogy meg lehet menteni a fogat. Mindenképpen kellene egy röntgen (panoráma és kisröntgen is).
"Nekem érdekes hogy a körzeti csak egy apro tömést tesz fel.." Nekem meg az érdekes hogy ezt miért nem tudod a fogorvosodtól megkérdezni. Normál esetben el kell hogy mondja magától is, de ha valamiért nem hallod meg vagy nem érted arról nem ő tehet, neked kell rákérdezni. Nem tartom fair dolognak hogy ezért kellene a háta mögött leszólni.
SZTK-ban azt sem várhatod, hogy kihúzza, mivel az szájsebészeti dolog...
Nem értem mit tömött be, ha letört. Hogyan törött le? Félbe, hosszába?
Azt én sem értem mit töm be..
Jelenleg ideiglenes tömést tett fel, már 2. alkalommal, mert kijött.
Félbetört a fog.
Nem tudom hogyan.
Először napokig szúró fájdalmat éreztem, még (másik fog miatti)fogröntgenen sem tudták mitől, másnap picit megpiszkáltam és kijött lazán egy nagy darab a fogambol..
Aki a nem faires dologrol irt, pont hogy a dokit nem akarom megbántani kétkedő kérdésekkel, ezert irtam ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!