Miert vagyok faradt nyugos stb . A foghuzast koveto nap?
Figyelt kérdés
Tegnap olyan 11 fele kikellett huzni a jobb also 6os fogam mert nagyon rossz volt .. Osszevolt nove az 5ossel szval jott azis... Egeszen estig verzett ma meg nagyon faj es nyugos vagyok faradt stb ez normalis vagy mas lehet az oka?(elso foghuzasom)2016. márc. 19. 15:41
1/2 anonim válasza:
Bocsi hogy nem kérdsre válaszok de leírnád, hogy milyen a foghúzás?
Nekem hétfőn lesz és nagyon félek. Alul fogják húzni de csak a gyökere van meg. És még csak 15 éves vagyok! :(
Választhatok szerinted hogy melyiket húzzák a 2 közül először? Nem rossz utána hogy nincs már ott a fog? Nem rossz a nagy lyuk?
2/2 A kérdező kommentje:
A fogorvos elfogja donteni h melyiket huzza :) nem kell felned rendesen elerzestelenitik (ne ilyedj meg az erzestelenitesnel enis megilyedtem ) a foghuzas egyaltalan nem faj csak ilyen tompa fajdalom inkabb az allkapcsod faj ahogy feszegeti de nem veszes hidd el ... Tompa fajdalom ossze nem lehet hasonlitani a gyokerkezelessel !!!
2016. márc. 19. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!