Az amalgám tömés tényleg mérgező?
és az akril tömés akkoris ugyanannyiba kerül, ha előtte az amalgánt ki kell csiszolni a fogból, vagy úgy már több a kezelés?
és a fogkő eltávolítására mait mnodtak hat ezer forintot, az remélem nem foganként hat ezer
hanem összesen :)
én maszeknál meg körzetinél is jártam, a maszek 8 ezerért húzott fogat, benn is törte, és mikor visszamentem hozzá akkoris zat mnodta h nincs benn törve, aztán ak örzeti meg szedte ki a szilánkot, amitől krónikus gyulladásom lett, csomó az arcban, nyakban, begyulladt tőle torkom is, fájt a fülem is, kb két hétig szenvedtem vele, pedig svédcseppet, kamillateát meg pálinkát is használtam, antibiotikumokat, házi dokinál is voltam vele, és még a pár éve növő bölcsesség fogam is be volt gyulladva, ami nem fért el, ezért nem nőtt ki rendesen, na azt a műtétet 4 ezerért csinálta körzeti, a fogmegtartó kezelés ingyenes, de csak ha amalgán, az akril nekem 7 ezer volt, a fogkőleszedés 6 ezer, de remélem nem foganként,
a maszeknál az amalgán 9 ezer az akril 15 ezer, a gyökérkezelésem fogpótlással együtt + fehér tömés az egyetlen fogamra 42 ezer volt
szal durva árak vannak, és maszek sem csinálja meg jobban, a röntgen UH az mnidenhol 2 ezer volt, mer ugye ak örzeti dokinál azt is fizetni kellett, mer nála is helyben van a röntgen, nem kellett sztk ba elmenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!