SOS. Valakinek tanácsa fogfajas és erős fejgörcs?!
Nagy valószínűséggel a fogamról fájhat, bár sokszor jobban fáj a fejem és az arcom mint maga a fog. Vettem.be gyógyszert, voltam ügyeleten azt mondta nem tudja mitől lehet, kaptam.egy gyógyszert
De nem múlik, mit tegyek????
Ha az arcod is fáj, az inkább arcüreggyulladás lehet. Nem volt mostanában esetleg megfázásod?
Milyen gyógyszert kaptál? Ha antibiotikum, akkor az nem fog azonnal hatni: az előírt szedés mellett kell 2-3 nap. Fájdalomcsillapítónak a cataflamot javasolnám (ha nem írtak fel, akkor a cataflam dolo-t recept nélkül is kapható). Jegelés is segíthet.
Holnap menj el a háziorvosodhoz és fül-orr-gégészetre is. Első lépésként minden esetben a diagnosztizálás és a gyulladás csökkentése lesz a cél, szóval ne aggódj, nem fognak neked esni semmilyen kezeléssel.
Megfázva már több hete voltam. Akkor szedtem valami gyulladascsökkentőt.
De egyszerűen nem tudom hogy birjam ki a mai ejszakát, azt érzem leszakad az arcom a fejem pedig csak jobb oldalon a haláltéknál fáj, de olyan szinten mint még soha...
Holnap mindenkepp elmegyek orvoshoz. És köszönöm a választ
Nekem erős fájdalomra a Dolgit max nevű,vény nélküli fájdalomcsillapító szokott használni.
Jegelés és gyógyszer. Sajnos nekem sincs jobb ötletem :(
Jobbulást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!