Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ti milyen fogkrémet használtok...

Ti milyen fogkrémet használtok? Tudnátok nekem ajánlani valami jót?

Figyelt kérdés

2016. márc. 12. 17:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves 1-es!

1. 45 évnyi sikálás után bárki fogai kiesnének. A WC-t kell sikálni, a fogakat mosni kell és nem mindegy milyen technikával.

2.Ki kell hogy ábrándítsalak: az eszkimók is mostak/mosnak fogat. Nyers anyagot (fakéreg, növények, állatbőr) rágcsáltak és ezzel tisztították a fogaikat. Amúgy minden tiszteletem az eszkimóké, de annak ellenére hogy hosszú életkoruk van nem sokat látni futkosni a világban.

3."Ebből az következik, hogy egyáltalán nem a fluorid takarítja a fogakat, hanem a nyál!" Voá! Állítottam én ennek ellenkezőjét? Olvasd már át és próbáld értelmezni amit írok! Egyébként ha pontosak akarunk lenni, akkor a nyál csak részvevője a tisztításnak - sokkal fontosabb szerepe van a rágóizmoknak és a nyelvnek. Tehát a tisztító mechanikának és nem a nyálösszetételnek.

4. Statisztikáról: Bármily hihetetlen is, de a földkeregségen nem TE vagy az egyetlen ember. (Az eszkimóknak sem sikerült benépesíteniük a bolygót, de a spanyol viaszt sem ők találták fel.) És akiben van egy minimális etikai érzék, az nem csak magával foglalkozik és eszébe sem jut pusztán a saját hülyeségére alapozva tényeket állítani.

5. Ha már a tényeknél tartunk, jöjjenek az enyéim: Nekem is voltak szuvas fogaim és a fogkövet is fél évente kellett leszedetnem. De amióta elmex fogkrémet, elektromos fogkefét, fogselymet és listerine-t használok egy darab szuvasodásom és fogkövem se volt. Ja és nekem fogorvos is igazolja, pedig a büdös életbe nem csináltam légzőgyakorlatokat és mirelittel is mérgezem magam.

2. voltam

2016. márc. 17. 19:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Tény és való, amióta az eszkimók is integrálódtak, azóta nekik is szuvasodnak a fogaik!
2016. márc. 17. 19:42
 13/13 anonim válasza:

Sziasztok ! Én az Amodent-et használom ( szerintem teljesen jól habzik, mind mennyiségre mind minőségre ), és néhanapján szódabikarbónát teszek a fogkefém bevizezett fejére és azzal dörzsölöm át a fogaimat.

remélem segít a döntésben .

2016. márc. 21. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!