Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Megéri fogimplantátumot...

Megéri fogimplantátumot csináltatni?

Figyelt kérdés

Szerdán megyek csináltatni, mert az egyik rágófogamat ki kellett húzni... Az érdekelne, hogy akinek van megbánta hogy megcsináltatta? Milyen érzés ha valakinek ilyen foga van?

Köszönöm a válaszokat!

2016. márc. 6. 15:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
én most, ahol csináltatom ( és nagyon parázok!! :) )akciós, mindennel együtt 120... de ott is olyan 180 körül szokott lenni, csak most akciós március 1-31-ig
2016. márc. 8. 17:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bevált, december óta tudok rágni rajta, jól működik, két ilyen fogam is van.
2016. márc. 14. 20:19
 13/16 A kérdező kommentje:
Te hol csináltattad? :)
2016. márc. 14. 21:27
 14/16 anonim ***** válasza:
1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 19/A. fszt. 2.
2016. márc. 15. 09:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Én a Budapest Dentalban fogom csináltatni, a magyar gyártású titánium csavarral és felépítménnyel összesen 190 000 Ft lesz.

A másik, amit ajánlottak, egy svéd Nobel implantátum lett volna, azt hiszem ez ~250 000-re jönne ki kb.

Mivel nekem rágófog, ezért titánium felépítményt választottam, azonban ha jól látható helyen lévő fogról van szó, érdemes cirkóniumot választani, ami drágább, viszont "fogszínű".

Ja, és a műtét előtt kell csináltatni egy CBCT-t, ami min. 15e. Külön tétel lehet az is, ha valakinek nem alkalmas a csontállománya a beültetésre, így előtte csontgraftot/csontcement alkalmazása válik szükségessé.

Az akciókkal meg óvatosan, mindenképpen nézz utána a gyártónak. Olyat válassz, amely már régóta piacon van, így sok róla a tapasztalat. (Viszonyításképp a svéd Nobel Replace, amelyik az egyik legrégebbi gyártmány, 1986 óta van jelen a piacon).

Amúgy először nekem soknak tűnt ez a 200 000, de ha belegondolsz, húzás után 3-4 hónap múlva lehet csak betenni az implantátumot (ami kb. 100e), majd ezt követően 4-6 hónap múlva a felépítményt, és erre jöhet a korona... Majdnem 1 éved van arra, hogy összegyűjts a teljes összeget. a lényeg, hogy a csavar legyen benn minél előbb, ez olyan 100-160e gyártótól függően.

2016. márc. 17. 19:13
 16/16 A kérdező kommentje:
már túl vagyok a beültetésen, egy hete, és nem bánom eddig, ahogy azt sem hogy ahhoz az orvoshoz mentem, akihez :))
2016. márc. 17. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!