Már 1 hete ki vannak száradva az ajkaim. Mivel tudnám megszüntetni?
Figyelt kérdés
Kissé cserepes, de érzem, hogy ki vannak száradva nem csak elől, hanem oldalt is, meg a szájsarok mellett is.
Próbáltam Labello-t (szőlőzsír), semmit sem használt. Neugranormon szintén nem, meleg vizes zsepivel áttöröltem, nem igazán használt.
Mivel tudnám megszüntetni az ajkak szárazságát?
Normális, hogy előtte nem volt kiszáradva, most meg 1 hete folyamatosan?
21/F
2016. márc. 5. 09:54
11/15 A kérdező kommentje:
Mellesleg nem hiszem, hogy herpesz, mert csak szimplán száraz, tehát nem fáj, nem hólyagos, legalábbis nem látom a szám szélét hólyagosnak, és nem sebes.
2016. márc. 5. 12:31
12/15 A kérdező kommentje:
Bekentem vastagon Carmex-szel, meg majd mézzel is fogom kenni. Mennyi idő mire elmúlik?
2016. márc. 5. 13:14
13/15 anonim válasza:
Lehet tégelyes (ajak)balzsamokat is kapni. Sokkal hatásosabbak, mint a "rúzsszerű! Labellok. Esetleg próbálj ki olyat.
14/15 A kérdező kommentje:
Carmex-et vettem meg mézet.
2016. márc. 5. 15:41
15/15 anonim válasza:
Nekem nem kapart a torkom januárban. Talán valami vírus. Nekem ez gyengének tűnik. Szerintem turbózd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!