Hooligirli kérdése:
Bölcsességfog húzásom lesz pár nap múlva. Soha nem húzták még egy fogamat sem! Féleeeeek! Nyugtassatok meg, ugye nem fog fájni?
Figyelt kérdés
Rontja a helyzetet,hogy le is tört egy kis darab fogamból! Ezért szájsebészetre küldtek,mert lehet fel kell vágni! Fájt nem rég a fogam,de a Flector megszüntette.Hatni fog a szuri,így hogy fájt előtte??? Lehet érezni valamit? És utánna ?2016. márc. 5. 01:48
1/2 anonim válasza:
Figyelj, én két fogorvossal és egy szájsebészettel megnézettem a bölcsességfogamat, és mindhárom azt mondta, hogy húzni kell. Kaptam is időpontot a szájsebészetre, mivel azt mondták, hogy nem tud kinőni, mert ferdén áll az ínyben, így ki kell operálni. Idő közben szerencsére kijöttem külföldre dolgozni, így nem tudtam elmenni a dokihoz. Tudod mi történt? Normálisan kinőtt. Nem áll ferdén, nem fáj, nem nyomja az előtte lévő fogamat. Ennyit az orvosokról...
2/2 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat: anyukamnak vizszintesen volt az inyeben , tehat vesni kellett, varrni stbstb. Kozben nem erzett fajdalmat.
Lehet, h a beavatkozas felelmetes , de az meg csak a konnyu resz az egeszben. Ugyanis kozben nem faj , mivel el vagy erzestelenitve, na de utana... Az az amit tul kell elni. De tulszoktak azert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!