Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Bölcsességfog, elmúlik a...

Bölcsességfog, elmúlik a fájdalom vagy marad a szájsebészet?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szóval már 4. napja fáj a bölcsességfogam ami elkezdett nőni, eddig félig jött ki, voltam vele fogorvosnál azt mondta semmi baj, kicsit be gyúladt, tett a fog és íny közé valami fertőtlenítővel áztatott papírt(nem tudom mi volt az) azt mondta 15 perc után húzzam ki, ez meg is történt. Azóta felváltva szedem az algopyrint és kenem propolisszal, de reggelente olyan fájdalommal kelek hogy falat tudnék bontani, ez egy fél óra után elmúlik, de még így is napi 4-5 algopyrin, meg 5-6 propoliszos kenegetés, hogy kihúzzam estig, félreértés ne essék elég jól bírom a fájdalmat, de ez már szinte elviselhetetlen, szerintetek visszamenjek hozzá? Vagy ez egyszerű velejárója a bölcsességfognak, és ha igen mennyi idő múlva múlik el? Eddig 3 van kint, ebből 2 tünetmentes volt, a jobb alsó fájt kicsit. Bevallom, a mai fogmosást már muszáj voltam kihagyni, mert szerintem a falat kapartam volna tőle.
2016. febr. 27. 09:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Sürgösen mejn a szájsebészetre, mert nekem így indult, aztán egyhetes szájzár meg komolyabb mütét lett belöle.
2016. febr. 27. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!