Szerintetek mit csináljak? Mennyibe kerül a magán doki?
Figyelt kérdés
Nekem komolyabb baja sosem volt a fogamnak, lakcim változásom történt új fogorvosom lett, kicsit kivoltak bújva a bölcsesség fogaim, de a régi doki mondta hogy látja de várjunk még vele meglátjuk hogy nő, az új pedig az egyiket egyből kihuzatta, hát a húzásból műtét lett, utána 2 hétig olyan fájdalmaim voltak hogy azt kivántam bár meghalnék. A másikkal nem is mentem vissza, voltam kontrollon mondta hogy kikell szedni, megröntgenezték látszódott hogy normálisan nő, nem nyomja a többi fogat, komoly fájdalmam egyszer volt vele mikor áttörte az ínyt. Na én azt a fogat semmiképpen nem fogom kihúzatni amég nincs vele problémám, de a doki szerint meg ki kell. Nem akarom hogy ilyen kellemetlen helyzet legyen megint ha megyek legközelebb. Átszeretnék menni másik orvoshoz vagy magán dokihoz. Érdekelne hogy egy általános kontrollért kérnek e pénzt? Illetve egy fogkő eltávolítás mibe kerül?2016. febr. 26. 14:21
1/5 anonim válasza:
Google > magánrendelés, fogászat > árak
2/5 anonim válasza:
Rengeteg magánrendelőben ingyenes a konzultáció. Ajánlom, hogy panoráma röntgennel a kezedben menj, vagy ott helyben csináltass.
Függ attól is, hogy TELJESEN ki tudott-e jönni az a fog. Azért ne várd meg, hogy fájdalmaid legyenek, mert akkor az azt jelentheti, hogy tönkremegy az előtte lévő hetes fogad (impaktált bölcsességfog, keress rá nyugodtan).
EGyébként meg attól, hogy a körzeti fogorvos azt ajánlotta, szedjétek ki, attól ha legközelebb mész, mondhatod, hogy kösz nem, én most fogkőleszedést kérnék inkább. A beleegyezésed nélkül semmit sem tehet a szádban, és ha látod, hogy közelit az inj. tűvel, kérdezd meg nyugodtan, hogy ez meg miért is lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
akkor akár azt megcsinálhatom hogy elmegyek a röntgennel egy másik dokihoz? és az ingyen megmondja hogy mi legyen?
2016. febr. 27. 20:46
4/5 anonim válasza:
Ilyenkor örülök hogy egyszerre húzták mind a 4 bölcsességfogam. Egyszer kellett csak kibírni a fájdalmat meg a duzzadt fejet :D
5/5 anonim válasza:
Nekem is most jön a bölcsességfogam, de az orvos is azt mondta, hogy ha kell majd akkor kiműtik. A fogkő leszedés Nála 5.000 Ft, felső-alsó egyben. De egy helybeli orvosnál 20.000 a felső-alsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!