Azt csak én érzem, hogy mostanság egyből kiidegelés megy egy fognál, ha fáj?
Nem vagyok hozzáértő, csak fura, hogy mostanság ezt többet hallom, mint régebben, régebben mindig tömés volt, ha fájt, mostanság meg már nekem is idegeltek fogamat. Ezek teljesen biztos, hogy töméssel nem lettek volna megoldhatóak?
Nem értek hozzá mielőtt támadnátok.
Nekem egy gyökérkezelt van (hirtelen kitört a bele és el is halt), 2tömött, viszont ha már valaki úgy megy oda hogy fáj, nagyon fáj (mert előtte évekig elkerülte a dokit és akkor még bőven elég lenne egy tömés, amíg csak látszik a gond) inkább gyökérkezeli, mert sokszor látja előre a doki, hogy a tömés nem megoldás.
Főleg hogy az emberek akkor mennek orvoshoz, ha nem egyszer fáj picit, hanem lüktet, nem bír tőle aludni és már nem hat a gyógyszer sem (amit tömni elég lenne, az ritkán fáj, rövid ideig vagy egyáltalán és kisebb a lyuk, nem feltétlen látszik, a legtöbb esetben meg tömik magukba a fájdalomcsillapítót, hogy ne kelljen menni...) azon általában nem segít a sima tömés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!