Tudnátok olyan italport ajánlani ami étkezést helyettesít?
Figyelt kérdés
Sajnos bölcsességfog műtéteken esek át, nehéz így enni főleg az első pár napban, mivel tejterméket sem fogyaszthatok. Csináltam frissen préselt gyümölcs leveket, de nem valami laktató, próbálkoztam levessel azzal ideig óráig elvoltam. Kissé tanácstalan vagyok, viszont ha szilárd ételt eszek tele megy vele a varrat és nehezen jön ki, van hogy kicsit vérzik is a seb. Ezt szeretném elkerülni.2016. febr. 22. 12:00
2/3 anonim válasza:
Nem tudom, van-e valami, amit nem ehetsz, viszont egészen lágy tojást simán lehet inni s az tápláló cucc.
A gyümölcslé/gyümölcsturmix is tud azért kalóriabevitelt jelenteni, a gyümölcsevők simán isznak 1000 kcal-os turmixokat, persze datolyára meg hasonlókra alapozva.
Valami jó zöldséges-zsíros, esetleg húsos leves (persze minden turmixolva) is tápláló.
3/3 anonim válasza:
De pépes főzelékek (pl sárgaborsó) is jó, jobb lehet. Akár a húst is belepépesítheted. Tudom, kicsit undi, de ez van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!