Melyik a legpuhább felnőtt fogkefe?
Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 14:06
1/3 anonim válasza:
Nem tudom melyik a legpuhább de én elmex sensitive-et használok és az elég puha. Akkor váltottam rá amikor a fél fogsorom fájt valószínűleg a kemény fogmosástól. Csak ajánlani tudom.
2/3 anonim válasza:
Curasept 5460.
Fogászati vagy gyógyászati szaküzletben kapható. Az 5460 a sörteszámot jelenti. ezzel szemben egy boltban vásárolt bármely fogkefe 4-500 sörtéjű. És ez ráadásul nagyon puha! Ajánlom.
3/3 anonim válasza:
Nekem extra érzékenyek a fogaim. Egyedül a Sensodyne fogkefe vált be. Olyan puha, hogy az hihetetlen! Komolyan nem akartam elhinni, amikor először megvettem, hogy ez érni fog valamit.
Nagyon puha, de mégis tisztít.
Ne a pronamelest vedd, hanem a sima Sensodyne Sensitive Soft-ot. Van Soft és Medium is, a soft a legpuhább. Nagyon jó.
A pronameles sensodyne fogkefe is jó, az is puha de nekem nem jött be a kialakítása, alig tudok vele fogat mosni, olyan ügyetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!