Normális hogy tömés után fáj a fogam? SOS
Bizony, gyökérkezelés. Én két hétig szenvedtem,egyre jobban fájt, végén már aludni sem bírtam,ahogy elmúlt a gyógyszer hatása,pattant ki a szemem. Aztán gyökérkezelte. De azóta is fáj,csak már nem annyira és nem lüktető,egész fogsorra kisugárzó a fájdalom,hanem mintha a torkomnál fájna.. gondolom szépen begyulladt. Most várom mi lesz a vége.
Te se halogasd mert ha egy hét után fáj,akkor az fájni is fog és csak rosszabb lesz.
Nekem is azt mondta normális. Pár napig nem fájt annyira, Aztán kb 5-6 nap után már elviselhetetlen volt. Most van egy fenti fogam is ami 3.hete "érzékeny" . Két hétig az is úgy fájt, mintha az összes mellette lévő fogam is fájt volna és az arcomig,fülemig kihatott. Most szedek antibiotikumot,na mostmár tényleg "csak" érzékeny. Én kétlem,hogy ez normális. Viszont ezt nekem gyökérkezelni sem lehet,úgyhogy remélem végleg el fog múlni a fájdalmam. Lehet ,hogy neked is ezt még be fogja vetni,ha nem szedsz még antibiotikumot. Nekem azt mondta,a röntgenen nem látszik semmi ,ami miatt fájhat, lehet maradt bent egy kis baci. ( gondoltam én hogy mi a f... mi az hogy a tömés alatt baci marad,így végzi a munkáját?!) De ha az antibiotikum kiöli őket és nem lesz gond akkor nem érdekel.
Mindegy, ha rám hallgatsz,menj vissza és mondd neki hogy ez nem oké,legalább nézzen rá.
Sok sikert,jobbulást.
Rendben...még maximum egy hetet várok aztán ha nem csillapodik visszamegyek!
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!