Létezik, hogy "túl kint" vannak a fogaim?
Figyelt kérdés
Mintha az íny túlságosan le lenne húzodva az alsó elülső fogaimról... Mostanában fájnak is, de nem sikálom őket szét, szóval nem azért... Jövőhéten megyek fogorvoshoz, de paranoiásan félek ilyen dolgoktól, hogy ráharapok valamire és kitörnek... :D2016. febr. 20. 11:06
1/5 anonim válasza:
Fogínysorvadás. Hány éves vagy?
2/5 A kérdező kommentje:
19, fogszabályzóm is volt, nagyon féltem a fogaim
2016. febr. 20. 11:35
4/5 anonim válasza:
Belül is ilyen? Az enyém is ilyen volt ennyi idősen, de nem fájt. Azóta eltelt 15 év, és sajnos tovább sorvadt, bár még mindig nem fáj. Nekem inkább belül látszik. Nyugi, nem fognak kitörni. Legalább kétszer ilyen hosszú ám a fog, mint ami az ínyen kívül látszik.
5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem belül is jobban látszódik, mint kéne, de az annyira nem vészes.
Köszönöm a választ!
2016. febr. 20. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!