Mi van a torokmandulámmal?
Az jobb oldalon kicsit duzzadtabb, mint a másikon, a környezete is, illetve piros, a fogaim felé meg fehéres belül.
Sokszor kell köszörülnöm a torkom, köhögök, egy nagyon kicsit fáj néha, nagy tüneteim nincsenek.
Ezt ma vettem észre, pár napja meg azt, hogy az állkapcsom el van csúszva (szerintem), mert az alsó fogsorom közepe a felsőhöz képest balra van.
Hányingerem is elég sokszor volt a hetekben, nem tudom ehhez köthető-e.
Az orrom meg gyakran eldugul éjjelre (jobb oldal, de cseppre gyorsan múlik)
Esetleg volt már valaki így? Lehet a mandula nyomja az állkapcsom? Vagy semmi nem függhet össze semmivel? Annyira aggódom, de csak jövő héten van orvos... Lehet daganatos vagyok 21 évesen? Nem dohányzom, alig iszom alkoholt. Félek!
"Annyira aggódom, de csak jövő héten van orvos..."
Nem tudom, te hány éves vagy, de ha már válaszolsz, értelmezd is amit írtam.
Itt a kép: (bocsi hogy így töltötte fel) [link]
Negatív lett a torokváladékom, az orvos nem mondott semmit sem.
De nem múlt el, sőt rosszabb lett, fáj, kapar a torkom, köhögök...
Jó lett a kép.Nem olyan vészes,a torkod elég piros de a manduláidal nincs gond szerintem.A garatíveden,a nyelvcsapod mellett,mi az a kis dudor?Mit mondott rá a doki?Gondolom gégészeten voltál,ha váladékot is vettek.A nyelved is szép,nem fehér,lepedékes,Nagy baj nem lehet!
Én is hasonló gondokkal küzdök a torkommal.A váladék vizsgálat nálam sem mutatott ki semmit,de a torkom gyakran fáj,mindig piros,nem javul.Nekem ilyen,nézd meg:
De akkor mi lehet a bajunk?
Amúgy nem gégészeten voltam, oda nem küldtek el. Sima doktornál, csak a kórházban. Vett torokváladékot, megnézte, megnyomogatta a hasam és ennyi. Lényegében semmi használhatót nem kaptam.
Lehet valami vírus? Vagy én már nem tudom... Már vagy 1 hete tart. :(
Nem tudom,nekem már hosszabb ideje tart.Én gégészeten voltam,nézték,nyomkodták a manduláimat,tükrözték a gégémet,fél órát turkáltak a torkomban...aztán semmi értelmeset nem mondtak.Holnap visszamegyek,nézzenek még egyszer a torkomba.
Te is menj el a gégészetre.A manduláidnak szerintem semmi baja,a torkod sem vészes.Lehet nálad lejjebb lesz a gond,gége,hangszálak,gégefedő.Nekem rendszeresen van baj a garatommal,gégémmel.Lány vagy vagy fiú?
Nem tudom mi az a dudor,nekem még nem volt.Nekem inkább az uvulám szokott megnagyobbodni,akkor irritálja a nyelvgyököm.
Tudsz feltenni közelebbi képet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!