Szegeden van altatós fogorvos?
Figyelt kérdés
Van egy fogam, ami igazából csak egy nagy lyuk.Régebben volt próbatöméssel ami még aznap kiesett, utána kb. 1 héttel később visszamentünk, hogy betömjék egy maradanandóval. Eddig oké, csak hogy ezalatt végig fájt a fogam ( nem a lyukas hanem az alatta levő mert kisugározta a fájdalmat) csakhogy azt mondta az orvos, hogy gyökérkezelés kell,ha fáj. Sajnos nem merek így visszamenni. Ehhez azért az is közbejátszik, hogy anyának volt gyökérkezelése,de azt mondta,hogy nagyon fájt neki és végig érezte. Most viszont begyulladt a fog és már ráharapni is nehézkes, volt már olyan, hogy éjszaka felébretem emiatt és néha már fájdalomcsillapítót is szedek. Ezért inkább altatásban vagy kábításban szeretném. Szegeden van erre lehetőség?2016. febr. 11. 19:23
1/3 anonim válasza:
Ha jól emlékszem - pár éve még volt, amikor arra jártam - a Forrás Szállóban rendel egy doki, aki altatásban is végez kezelést.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem emlékszel véletlenül a nevére?
2016. febr. 11. 20:02
3/3 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, aktuális e még a kérdésed...Barta és Barta fogászaton altatásban is kezelnek,keress rá!
(Ő volt a Forrásban is anno)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!