Jön a bölcsességfogam! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elkezdtek nőni alul a bölcsességfogaim, doki javasolta hogy szedjék ki, a bal alsó ki is szedték, életem legnagyobb fizikai fájdalma volt az a 2-3 hét, én naivan azt hittem ha kiszedik utána volt baj, nincs baj. Aztán a jobbat kellett volna de mivel a ballal ellentétben nem fájt, hagytam hogy nőjjön, mert nem akartam mégegyszer azt a szenvedést átélni, utána is néztem és tudom sokszor azt mondja az orvos indokolatlanul is hogy szedjék ki, mert ugye annaka fognak nincs szerepe. Na most 1 év elteltével egyik pillanatról a másikra nagyon megfájdult majdnem olyan fájdalmam van mint a műtét után, bevan felette gyulladva az így. A többi fogat nem tolja csak az ínyt. Elmenjek kiszedetni vagy várjam meg még kinő? Mert ha esetleg nagyon rosszul nő, később még kilehet húzni? de utólag visszarakni már nem tudják ha kihúzták. És a fájdalmat hogyan tudnám csökkenteni?2016. febr. 11. 07:36
1/3 anonim válasza:
Menj el fogorvoshoz és nézesd meg, hogy nő. Lehet, hogy nincs semmi baja, csak egyszerűen nő, lehet, hogy nem fér el és azért fáj (tolja többi fogat).
Nekem amikor alul nőttek a bölcsesség fogaim, voltak napok, amikor szabályos szájzáram volt, szívószállal tudtam inni és morzsákat tettem a számba, hogy ne haljak éhen, mert jobban nem tudtam kinyitni a számat.
2/3 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben vagyok, végülis mi történt ha szabad érdeklődni? :)
3/3 A kérdező kommentje:
2 napig fájt azóta nem, de a doki szerint kikell szedni...
2016. febr. 29. 07:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!