Mit tegyek? Kell tömés?
Figyelt kérdés
Középiskolás vagyok, mostanába szeretnék fogászatra menni ellenőrzésre, mert fél éve voltam, az orvos azt mondta akkor, hogy fél év múlva menjek vissza. De van, amit eltitkoltam. Kb már egy éve voltunk így az iskolával fogászaton, csak megnézték mindenkinek és az a doktornő azt mondta, hogy több szuvas fogam is van, amit be kell tömni, illetve már van egy tömésem, akkor arra azt mondta, hogy ki kell cserélni. Elmentem a saját fogorvosomhoz, de ezt nem mondtam neki. Csak annyit mondtam, hogy szeretném megnézetni, és hogy a tömésem milyen állapotban van. Csak leszedett alul egy kis fogkövet, azt mondta, hogy a tömésem egész jól bírja, és vannak fekete foltok, de az ne zavarjon. Akkor megnyugodtam, de most szeretnék megint visszamenni megnézetni. Akkor most mi van? Ha lenne valami, akkor csak mondta volna, ha nem is tömött volna, de mondta volna, hogy menjek vissza.2016. jan. 28. 18:39
1/4 anonim válasza:
Inkább szólj neki, hogy cserélje ki a tömést, csinálja meg a foltokat, minthogy később nagy baj legyen
U.i.: vigyázz magadra, és a fogaidra :)
2/4 A kérdező kommentje:
De akkor ő ezt miért nem mondta? Azt mondta, hogy minden rendben van.
2016. jan. 28. 18:51
3/4 anonim válasza:
Menj vissza a fogorvosodhoz és mondd el neki, hogy mit mondott az iskolai fogorvos, majd megnézi és eldönti, hogy valőban kell-e tömni a fogaid és kell-e csere.
4/4 A kérdező kommentje:
De mondom, már megnézte, és mondta, hogy nem kell csere, és nem kell tömni, mert rendben van. Én igazából megbízok benne, főorvos, mindig ő volt a fogorvosom, nem volt vele gond senkinek sem. De akkor mit mondott az iskolai orvos?
2016. jan. 29. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!