Magándoki ki tudja húzni ezt a fogat/gyökeret?
Figyelt kérdés
Hétvégi ügyeleten szájsebészhez küldtek, de még reménykedem hogy egy magándoki talán ki tudja húzni simán is. A fogam letört teljesen, szóval már csak a gyökere van meg, lehetséges ezt kihúzni?2010. márc. 28. 18:07
1/5 anonim válasza:
Nem értem miért vársz egy magándokitól többet?
Csak azért mert fizetsz, még elcseszheti.
2/5 anonim válasza:
A magánorvosok ugyanazzal a képesítéssel rendelkeznek, mint az SZTK-orvosok, sőt sokszor ugyanazok is. Nem csodatévők, csak önálló vállalkozók. Ha csak gyökér van, akkor szájsebészetre kell menned. Hidd el, jobban jársz, mint ha nekilátna valaki mégis megpróbálni, és mikor már dől a vér a szádból, akkor kéne átmenned a szájsebészetre, és kivárnod a sorodat.
3/5 anonim válasza:
Az a lényeg,h vmennyi kilátszódjon az ínyedből. Én is féltem,mert ráadásul 2-é volt törve a fogam(azaz már csak a gyökér:() de szerencsére kicsi még kint volt, jó erősen megfogta és kihúzta 2db-ban 3perc alatt:)
4/5 anonim válasza:
18:15 voltam. Nem tudom, mit gondolsz a szájsebészetről, hogy ott mit csinálnak, de ott is fogorvos van, csak még sebészeti szakvizsgája is van. Tehát ha ki lehet húzni normálisan, akkor ki fogja húzni ugyanúgy. Nem hülye, hogy szórakozásból szétszabdaljon. Csak bátrabban húzhat, mert a szövődményeket, baleseteket is tudja kezelni.
5/5 anonim válasza:
A magandoki megtesz minden lehetsegeset erted, az ugyeletrol meg rogton elkuldenek. Szerintem keress fel egyet, ha nem lehet kihuzni ugyis megmondja, ha ki lehet, akkor meg meguszol egy torturat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!