Gyökérkezelés meddig fáj?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hétfőn gyökérkezelték a fogamat és most igy csütörtök reggel is érzem az azért, hogy a doki megbolygatta. Most fogalmam sincs, hogy ez mennyire okés?:D Annyit mondott, hogy majd érzékeny lesz a ráharapásra, és kaptam egy ideiglenes tömést és majd valahogy február 22én menjek vissza. A kérdésem annyi, hogy rendben van, hogy fáj? Ha már gyökérkezelték nem értem mi fáj?2016. jan. 28. 09:15
1/6 anonim válasza:
Ne várj 22-ig. Valószínű, hogy nem jól ölte ki a ideget, vagy levegő maradt a tömés alatt, és be van gyulladva. Ha jól csinálták volna, akkor max 2 napig lett volna érzékeny, de akkor sem fájna, csak "érzed"
2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy előbb meg nem kaptam időpontot, Most pl nem fáj, de ha egy kicsit ráharapok érzem, hogy szét lett cseszve a fogam
2016. jan. 28. 10:06
3/6 anonim válasza:
Ha csak ráharapásra fáj, akkor az nem gond, nekem sokáig érzékeny volt ráharapásra, akkor van baj, ha anélkül is fáj, ilyen esetben azonnal vissza kell menni és köteles fogadni.
4/6 anonim válasza:
Ráharapásra még sokáig ilyen lesz és érezni fogod a bolygatást, természetes.
Akkor fogadnak soron kívül ha már nagyon fáj, aludni se tudsz a fájdalomtól stb, akkor gázos.
Egyébként pedig az íny fáj ilyenkor általában, nem a fog, hisz abban már nincs ideg, esetleg az állkapocscsont lehet érzékeny, mert csak rezegnek az eszközök. Sőt a pszichés dolgok is rátesznek.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :) Hát kiváncsi leszek mi vár rám 22-ig
2016. jan. 28. 19:12
6/6 paradicsom31 válasza:
Milyen a gyökérkezelés? Menete? Mit csinál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!