Mennyibe kerülhet a fogyszabályozó?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és csak felső fogsoromra kellene.2016. jan. 24. 14:48
3/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy állandó vagy csak éjszakai, és hogy milyen fokú rendellenességed van.
Pl. nekem nagyon durva rendellenességem volt alul-felül (egymásra voltak csúszva meg elfordulva a fogaim), így állandóm van, összesen kb. 2 évre, és így olyan 400-500 ezer körül fogok kijönni a végére. (Magánban csináltatom, a TB-s olcsóbb.)
4/7 A kérdező kommentje:
Egyik fogamnak nincs hely, mögötte majdnem összenőnek a szomszégjai. És a bölcsességfogaim egyre jobban tolják mégjobban össze őket.
2016. jan. 24. 18:27
6/7 A kérdező kommentje:
Az nem felesleg, csak nincs neki hely.
2016. jan. 24. 18:47
7/7 Kim Bo Mao válasza:
Ha nincs neki hely akkor az felesleges :D Én sem akartam ép fogakat kihúzatni de van az a fájdalom amit a bölcsességfog okoz, hogy majd összepisiled magad, nem tudsz csinálni semmit, se állni, üllni, aludni, enni pláne, és mindig egyre gyakrabban tér vissza a fájdalom. Amióta kihúzattam őket azóta nyugtom van, a fogaim is elférnek. Egyébként nekem egy százas volt fent-lent az állandó és 50 az éjszakai utána. Maszekba csináltattam, mert az SZTK-nál kb az előlső fogaimat akarták kihúzni :D abból meg inkább nem kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!