Hogyan adjam elő itthon, hogy fogszabályzót szeretnék?
Menj el sulis fogdokihoz, és kérj tőle beutalót.
Én így csináltam, tudom, hogy milyen szar olyankor, ha ez úgymond tabutéma, de hidd el, csak a kezdeti lépés a nehéz. :)
Aztán persze lehet magándokihoz is menni, én is ott kötöttem ki. Mert aztán már majdhogynem lelkesebbek voltak szüleim, mint én. Én is és ők is tisztában voltak vele, hogy kellene fogszabályozó, de se ők, se én nem mertem/mertük felhozni a témát. Az más kérdés, hogy az ő felelősségük lett volna, mégis én léptem, de ezt most hagyjuk.
Vagy azt is mondhatod, hogy fáj az állkapcsod, ropog/pattog, és nagyon rossz, mert amellett hogy fáj, idegesít is. Aztán elmész ezzel fogdokihoz, az pedig 110%-ban rá fogja fogni a rendezetlen fogsorra és az ebből adódó harapási rendellenességre, tehát fogszabályozást fog javasolni, innen pedig viszonylag egyszerű a dolgot.
Remélem segítettem valamit, én már 1,5 éve fogszabályozós vagyok, és imádom, egyáltalán nem várom, hogy levegyék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!